Gå til indhold

"Et perfekt match!" med Ellie Dimitrova

10 spørgsmål med Ellie Dimitrova, Aerofoils første holdrytter

Hej Ellie, du er den første holdrytter for Aerofoils, det er virkelig spændende! Vi er helt vilde med at have dig med på holdet og dele denne rejse sammen. Du er en velkendt professionel kitesurfer og sådan en inspirerende eventyrer, vi vil meget gerne dele lidt mere om dig med alle de vandsports- og foliefanatikere derude. 

 

  1. HvadEr din baggrund Ellie, hvor og hvordan voksede du op?
I de første syv år af mit liv boede jeg i Israel med min familie, og så besluttede de at vende tilbage til deres hjemland Bulgarien. De etablerede vores hjem i kystbyen Pomorie, hvor jeg voksede op. Da jeg var omgivet af Sortehavet og Middelhavet, udviklede jeg en dyb forbindelse med vandsport fra en tidlig alder.
 
  1. Er det uforskammet at spørge dig om din alder? Hvad har du lavet siden gymnasiet? Gik du på universitetet eller?
Det er slet ikke uforskammet! Jeg er i øjeblikket 30 år gammel. Efter gymnasiet tog jeg på universitetet for at læse økonomi, hvilket tog 5 år. Min oprindelige plan for min fremtid så meget anderledes ud, end dens panorerede ud, da jeg blev så passioneret omkring vandsport. Men på en eller anden måde vidste og følte jeg, at arbejdet fra kl. 9 til 17 ikke var mit hovedmål.
 
  1. Hvordan kom du til vandsport?
Min rejse til vandsport begyndte, da jeg blev introduceret til kitesurfing af en ven. Jeg blev øjeblikkeligt forelsket i kombinationen af ​​vind, vand og adrenalin. Følelsen af ​​at udnytte vindens kraft til at drive mig hen over vandet var opmuntrende, og jeg vidste, at jeg havde fundet mit kald. Jeg startede i min hjemby Pomorie, hvor jeg har den perfekte udsigt fra min lejlighed direkte til dragestedet.
 
  1. Du har en stor tilhængerskare på sociale medier, og alle elsker dine videoer af foliekiding i de smukkeste hjørner af jorden. Hvad er det ved foliering, der fik dig så hooked på det?
Jeg bor i øjeblikket i Zanzibar-øgruppen, som byder på masser af vandsportsaktiviteter. Det er bestemt en destination for let vind, så ikke længe efter jeg flyttede dertil, indså jeg, at jeg faktisk bor i et folieparadis! Foiling har virkelig fanget mig af flere grunde. For det første er følelsen af ​​at glide ubesværet over vandoverfladen utroligt befriende og fredfyldt. Det giver et unikt perspektiv på det omgivende miljø. For det andet giver foliering mig mulighed for at udforske steder, der tidligere var utilgængelige på grund af lavt vand eller forhindringer. Endelig holder det tekniske aspekt ved at mestre folien og finde den perfekte balance mellem hastighed og kontrol mig engageret og konstant rykker mine grænser.
 
  1. Du er den allerførste holdrytter for Aerofoils, hvordan startede dette nye partnerskab?
Partnerskabet med Aerofoils opstod gennem gensidig beundring og fælles mål. De anerkendte min passion for foliering og troede på, at jeg kunne være en værdifuld ambassadør for deres brand. Kombinationen af ​​deres banebrydende teknologi og min erfaring i kitingindustrien gjorde os til et perfekt match.
 
  1. Hvad er dine planer med e-folien?
Med e-folien planlægger jeg at fortsætte med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for vandsport. Jeg sigter efter at udforske nye steder, fange betagende optagelser og inspirere andre til at opleve glæden ved at foliere.
 
  1. Og hvad begejstrer dig ved denne mulighed med Aerofoils?
 Det, der begejstrer mig mest ved muligheden med Aerofoils, er deres engagement i innovation og bæredygtighed. De er på forkant med elektrisk folieteknologi, som passer perfekt til mine værdier som en atlet, der bekymrer sig meget om miljøet.
 
  1. Hvader det hurtigste du gik med e-folien? Hvordan føles det?
Det hurtigste jeg har kørt med e-folien er omkring 40 kilometer i timen. Det er et utroligt travlt! Følelsen af ​​hastighed kombineret med glatheden ved at glide over vandet er virkelig spændende.
 
  1. Hvordan sammenligner du e-foliering med dragefoliering? 
Sammenligning af e-foliering med dragefoliering er et interessant spørgsmål. Begge sportsgrene involverer folier og byder på fantastiske oplevelser. For mig er det dog som at sammenligne to forskellige lande med hver deres unikes. Inden for dragefoliering elsker jeg den direkte forbindelse til vinden, evnen til at hoppe og udføre lufttricks og den store kraft og hastighed, der kan opnås. Hvad angår e-foiling, sætter jeg pris på sportens stille og fredfyldte natur, tilgængeligheden til steder med begrænsede vindforhold og evnen til udelukkende at fokusere på følelsen af ​​at svæve uden kompleksiteten ved at flyve en drage.
 
  1. Nogle mennesker er stadig ret tilbageholdende med at prøve foliering, da selve udstyret kan være en smule skræmmende. Det tror folk ogsåer virkelig svært at lære. Hvilke anbefalinger og tips har du til en, der leger med tanken om at komme ind i sporten?
Foiling kan faktisk virke skræmmende, men det er bestemt værd at prøve det. Min anbefaling til en ny i sporten ville være at starte med ordentlig undervisning fra en certificeret instruktør. De kan give vejledning, sikre sikkerhed og hjælpe dig med hurtigere fremskridt. Det er også vigtigt at starte med stabilt og begyndervenligt udstyr, som Adventure 103L. Sørg altid for, at dit udstyr passer til dit færdighedsniveau. Glem ikke altid at bære sikkerhedsudstyr såsom hjelm og stødvest. Vær endelig ikke bange for at gå ned og omfavne læringsprocessen. Som enhver sport kræver det øvelse, beslutsomhed og tålmodighed at blive dygtig. Og glem ikke det vigtigste - at nyde din tid på vandet fuldt ud!
 
Fantastisk, tak så meget Ellie, vi ser så meget frem til at arbejde sammen med dig om nogle super spændende projekter! 
 
Aerofoils GmbH

Viva Technology 2022

Read More

2022, Jun 16

Aerofoils GmbH

Til Azimut Yacht! Til e-tron-folierne! Parat? Gå!

Read More

2022, Jun 16

Aerofoils GmbH

Multivan Kitesurf Masters i St. Peter-Ording

Read More

2022, Oct 13

Aerofoils GmbH

Lær at flyve: 5 grunde til, at e-foliering kan blive en rigtig trend

Read More

2022, Jun 16